Forum > Mixes > Post #871
Forum is in read-only mode. More info in blog post.
kugis
2004-Dec-03 10:14
Aerobic Christmas 2004
Laaabrit! Noklausījos un ir dažas piebildes! Būtībā viss ir okeij, taču:

1) vai šo bg loopu Tu grasies izmantot visa mixa laikā? Šķiet, ka pēc 10 minūtēm tas var sākt apnikt - sanāk, ka ir loops un virsū metam dažas dziesmas piedzenot tās pēc bpm...

2) Varbūt ir vērts pielikt jingle bells skaņu loopam paralēli - tobiš tos ziemassvētku zvaniņus, tādejādi radot lielāku xmas noskaņu mixā:)

3) 1:04 ļoti ātrs fade-in. Tāda sajūta, ka mix nobrucis un pussekundes laikā no jauna sākas, jo pazūd arī pilnībā uz dažām sekundes daļām bg loop. Apskatījos GoldWave - toč pazūd uz dažām sekundes daļām bg loops.

4) Var mēģināt 1:17 pielikt klāt emm... es pat nezinu kā to nosaukt latviski. Angliski - in-snare. Tobiš otrādi nospēlēt sitienu pa šķīvjiem - tjipa... A tā vispār pāreja uz Abba ir forša - labi līmējas klāt.

5) 1:26 pāreja uz nākamo pārāk asa... ļauj abbai turpināties dažas sekundes un tad laid klāt nākamo ar fade-in...

Nu tjipa... Lūdzu neuztver to kā uzbraucienu - vienkārši daži ieteikumi ar vēlmi, lai xmas mix sanāktu vēl foršāks:)

djbacon
2004-Dec-03 12:26
hi hi hi hi hi
tas tachu nav pac mikss, tas ir vienkarshi atrs dziesmu salikums lai dzirdetu pashas dziesmas. pac miks vel nav likts kopaa :)

kaa uzbraucienu to neuztveeru :-P


man vel tada ideja radas, ka tad kad shis aerobikas mikss bus gatavs tad uztaisishu iso deju versiju, jo aerobikas versija bus pieejama tikai slikta kvalitaatee.
kugis
2004-Dec-03 14:16
Aaaaa.... Sorre... :) Tad jau jaagaida "reliize" :)))
djbacon
2004-Dec-03 15:02
Bet piekriitu tev par to ka pie vienaaga ritma tas mikss var sakt krist uz nerviem. Par to visu laiku piedomaju, bet man lidz nakamai pirmdienai jamais ir japabeidz, un ja taisishu katrai dziesmai remiksu ar citiem instrumentiem, tad es lidz pirmdienai tochna nepabeigshu. Nu bus kautkas japashtuko.
kugis
2004-Dec-03 15:40
Neenu bpm jau var atstāt - galvenais lai instrumenti izmantoti nomainās maigi:)
djbacon
2004-Dec-03 16:06
:) es laikam nemaku izteikt savu domu pareizi :)
ne jau par aatrumu (BPM) es domaju, bet par viendabiigu remixeejumu. Parejam jau tsa ir ideaals, bet 50 minuutes tas vareetu sakrist nervaa. Pie tam aatrumu es menaz nevaru mainiit. Shis ir mikss uz konstantu aatrumu.