Forum > Citas lietas > Post #753
Forum is in read-only mode. More info in blog post.
djbacon
2004-Jun-29 22:28
Kādus Softus izmantojat, komentāri
Mixiem es izmantoju SoundForge, Mixmeister un Fruity Loops. Remixiem un dziesmaam izmantoju Fruity Loops (saaku es ar ModPlug Tracker, bet tam mazaak iespeeju ("fiichu")).
Mixmeisteru galvenokaart izmantoju lai noteiktu BPM ( Beats per minute) daudzaam dziesmaam un sakaartotu augoshaa seciibaa (izmantoju taisot lielos deju mixus - Gigamixus (Latvian, Russian....). Arii gariem nonstopiem labi noder.
SoundForge labs miksa salikshanai un efektu pielikshanai. Diezgan daudz fiichu :-P .
FruityLops labi noder remixiem. Var pielikt visaadus papildu instrumentus, protams dziesmas originaalu ieprieksh apstraadaajot SoudForgee lai jamo vareetu likt ieksh Fruity.

Ko citi lieto?
2004-Jul-27 10:23
Man laikam tikai vienu reizi bijis raaraksta mix no mp3 uz AudioCD ar sadaliitaam dziesmaam. Es cik atceros njeemu ar soundforge un treka saakumaa un beigaam uzliku fade in (saakumaa) fade out (beigaas). Tas fade ir uz kaadaam mili sekundeem. Galvenais lai dziesmas sakumaa un beigaas diagrammaa (SoundForgee) linija butu viduu nevis augstaak vei zemaa, jo tad vinjsh automaatiski to novelk uz vidu un rodas klikshkjis.
Cerams domu var saprast.
Pagaidaam nenaak praataa neviens cits risinaajums.
2004-Jul-27 11:21
vari rakstīti visur tikai ne virsrakstos, tur nerāda.
GTC_Studio
2004-Jul-27 15:59
OK! Tad ceru, ka kādā brīvākā laikā padalīsies ar savu pieredzi! ;-)
Angelos
2004-Aug-02 10:10
Tātad, cik nu mana smadzenīte saprata, tad lai ieceptu Audio CD bez pauzēm starp trekiem, tad viss jaalīme kopā? :-?
djbacon
2004-Aug-02 13:11
nee viss jaapaarkonvertee uz wav un ar kadu editoru treka sakumaa un beigaas jauztaisa mazs fade-in (sakumaa) un fade-out (beigaas) un tad var rakstiit AudioCD
Angelos
2004-Aug-02 15:12
A, nu pieleca :-D Tnx ;-)