← Atpakaļ uz sadaļu: Palīdzība

Kā iegūt SuperUser 1 līmeni? (Izmaiņas)

109ieraksti

1. Sākotnējais ieraksts

SuperUser 1: Pieejami lielākā daļa miksu (izņemot aerobikas) ielādēšanai. Iegūt var pievienojot komentārus. Tad ar laiku, kad redzēšu, ka pievieno normālus komentārus, piešķiršu SuperUser 1 līmeni. Ja vēlies iegūt SuperUser 1 līmeni tūlīt, tad nosūti vienu SMS (skaties profilā, labajā pusē nedaudz zemāk pie konta papildināšanas) un tu tiksi automatiski paaugstināts.

SuperUser 2: Pieejami vairāki vecie miksi (izņemot aerobikas) ielādēšanai. Šo līmeni piešķiru ja aktīvi piedalies komentēšanā (nespamojot un nekopējot vienu tekstu pie visiem miksiem pēc kārtas).Ja vēlies iegūt SuperUser 2 līmeni tūlīt, tad nosūti divas SMS (skaties profilā, labajā pusē nedaudz zemāk pie konta papildināšanas) un tu tiksi automatiski paaugstināts.

SuperUser 3: Pieejami video miksi DVD kvalitātē un netiek rādītas reklāmas. Ja vēlies iegūt SuperUser 3 līmeni tūlīt, tad nosūti piecas SMS (skaties profilā, labajā pusē nedaudz zemāk pie konta papildināšanas) un tu tiksi automatiski paaugstināts.

SuperUser 4: Pieejami aerobikas miksi ielādēšanai. Šo līmeni pagaidām nepieškiru.

SuperUser 5 (un augstāk): Šie līmeņi ir moderatoriem un administratoriem. Tos piešķiru pēc saviem ieskatiem.

P.P.S. Ja tevi personīgi pazīstu, raksti man uz epastu vai skype un uzreiz dabūsi SuperUser 1 (vai pat augstāku) līmeni!!

2. Atbilde 1

Jā tā tik turpināt

3. Atbilde 2

Šitas ar no labajiem.

4. Atbilde 3

Ir labs.

5. Atbilde 4

Ar bildi vēl labāk.

6. Atbilde 5

labas dziesmas tilai žēl ka nevar ielādēt

7. Atbilde 6

Paldies Paldies Paldies .

8. Atbilde 7

Ar kādu kbs/s ir iespēja ielādēt mixus?

9. Atbilde 8

Neesmu pats lādējis :)

10. Atbilde 9

labs

11. Atbilde 10

kā ātrāk dabūt to līmeni..loti gribu so miksu.....apsolu likt normaalus komentaarus bet miksu gribeeetos sodien

12. Atbilde 11

katrā ziņā varu teikt tikai vienu, ka manu nu jau vairāk kā 7 gadu administratÄ«vaja pieredzÄ“ interneta lietotāji uz labo pusi nav mainijušies , visapkārt tik daudz flooderi, spameri , fleimeri vai vienkārši pokemoni, kas bojā visu resursu jÄ“gu un darbÄ«bu.Domājams šis ir viens no veidiem kā to iespÄ“jami ierobežot, lai gan pie lietotāju pieplÅ«duma šÄds cilvÄ“ciskais monitorings arÄ« vairs nebÅ«tu derÄ«gs...

Veiksmi! ;)

13. Atbilde 12

loti fors miks. sev ari tadu veletos .

14. Atbilde 13

kaut man tāds baigi labais miks būtu

15. Atbilde 14

labs un daudzveidigs remiks

16. Atbilde 15

forsi mixsi

17. Atbilde 16

Ligo tuvajas, dziedasim kopaa

18. Atbilde 17

kā var uzzināt kāds man ir līmenis

19. Atbilde 18

Savā profilā, labajā pusē tas ir redzams.

20. Atbilde 19

Tas izskatās tā:

SuperUser līmenis: X

X = tavs līmenis

21. Atbilde 20

nu sis ir baigi labais:):)

22. Atbilde 21

Spameri tagad ir vienkārši neciešami, laba sistÄ“ma lai viņi te neko nedarÄ«tu!

23. Atbilde 22

Paldies tagad saprotu kā var dabÅ«t ! lÄ«meni! ES neesmu ļuna bet tiešam ļoti nepieciešams Pirmais lÄ«menis lai nolādÄ“tu lÄ«go dziesmas! Mana mammÄ«te taisa visiem radiņiem! Un man vajag dziesmiņas, lai iepriecinātu viņus es ceru ka atri varÄ“šu tiikt pie 1 lÄ«meņa! TiešÄm liels paldiesiņš!

24. Atbilde 23

Diezgan nopietna štelle! :)

25. Atbilde 24

Tiesi taa.. :)

26. Atbilde 25

Jā!! Līdz 6 līmenim tikt gandrīz bezcerīgi.

27. Atbilde 26

Piedavajums seit ir ideals :) ... un loti ceru ka to pirmo limeniti var dabut jau sodien lai varetu nokacat kadu Ligo dzisminju pirms svetkiem nevis pec :))))

28. Atbilde 27

Paldies, SuperUser 1 man ir, bet GC gan gribeetos vairaak un vairaak - vieniigais veids kaa dabuut ir Komenteejot ?

29. Atbilde 28

@aldits: Parastajiem lietotājiem vairāk par 2. līmeni nemaz nevajag, jo visi parastie miksi (ar dažiem izņēmumiem) ir pieejami gan 1. gan 2. līmenim.

30. Atbilde 29

veeletos dabūt to līmeni!

31. Atbilde 30

tads mixins jumtu rauj nost ritig labs

32. Atbilde 31

tas kas sito samixseja ir baigais talants

33. Atbilde 32

ew, bet rali un godigi. jane jau apnicis visur tikai tas stulbais PayPal. seit vismaz dziesmas janopelna. es uzskatu ka tava ideja ir ģeniāla.

34. Atbilde 33

sveiks, piešÄ·ir man to lÄ«meni lai varu nolādÄ“t mixus, baigi foršie :)

35. Atbilde 34

super lapa, zheel ka tikai tagad uzzinaaju par to, bet noteikti noklausiishos mixus! :)

36. Atbilde 35

Hmm, ja es vēlos noklausīties to mixus kur vajag 6. līmeni , ko tad man darīt ja nepazīstu Dj, bet vēlos paklausīties + izplatīt tālāk tavu mūziki ? diezgan neloģiski...

37. Atbilde 36

Es jau saku, ka klausÄ«ties miksus var visi, arÄ« tie kam nav vispar nekāds SuperUser lÄ«menis. IeladÄ“šana ir vienÄ«gā kam ir ierobežojumi pa lÄ«meņiem. Ja gadÄ«jumā miksu nevar noklausÄ«ties, tas tāpÄ“c ka neesmu pievienojis failu klausÄ«šanai. Tad pie sadaļas, kur parasti ir atskaņotājs, var spiest uz uzraksta "Gribu noklausÄ«ties" un es to redzÄ“šu un tuvākajā laikā pievienošu filu klausÄ«šanai.

38. Atbilde 37

PiereÄ£istrÄ“jos šajā mājas lapā tieši lai dabÅ«tu aerobikas mixus,bet tas laikam ir neiespÄ“jami , ļoti žēl:( !

39. Atbilde 38

JāapbÄ“dina tevi; Aerobikas miksi nav pieejami lādÄ“šanai.

40. Atbilde 39

TiešÄm jÅ«tos apbÄ“dināta! Vai nevari ieteikt kur var dabÅ«t kādu labu aerobikas mixu man ļoti vajag, bet neesmu gatava maxāt?

41. Atbilde 40

ši sistema tiešam labi izdomata!

42. Atbilde 41

Bezmaksas aerobikas miksus varbut vari atrast kados P2P tīklos. Torrenti, DC, eMule utt. Citur nezinu.

43. Atbilde 42

Paldies ;)

44. Atbilde 43

kas ir airobikas mixsi?

45. Atbilde 44

ipasi veidoti miksi aerobiaks nodarbibam. tiem ir konkrets sitienu skaits un atrums.

46. Atbilde 45

Paldies par zinu..

47. Atbilde 46

diezgan labi miksi te ir.........

48. Atbilde 47

Admins izkausās Bargais :OO ;]

49. Atbilde 48

super jautrs gabalins

50. Atbilde 49

jā šo saiti nezināju beidzot kaut kas ideāls

51. Atbilde 50

lai dzīvo mix Latvia

52. Atbilde 51

Visi miksi vienkaarshi super.. ta turpinaat ;)

53. Atbilde 52

Paldies :)

54. Atbilde 53

KāpÄ“c daudzi miksi ir kā paātrināti? tie paātrinātie man ne Ä«paši. bet pārÄ“jie ir OK bieži klausos LV izpildÄ«tājus.

55. Atbilde 54

Aerobikas miksi ir paatrinati jo tur muzikai jabut konkreta atruma.

56. Atbilde 55

Kaa lai komenteeju , ja nevaru veel noklausiities?

57. Atbilde 56

Noklausīties var lielāko daļu miksu. Varbūt tev pārlūks eatbalsta vai kāda cita kļūda.

58. Atbilde 57

nevaru nekādigi pievienot GC caur telefonu tur saka ka tādu pakalpojumu nepiedāvā. Un cik tad īsziņas jānosūta lai dabūtu 6to līmeni

59. Atbilde 58

Pakalpojums ir strādājošs. Tiko paskatÄ«jos. Citiem Ä«sziņas ir pieņemtas. Pārbaudi vai kodu pareizi raksti un visiem jābÅ«t lielajiem burtiem. 6to lÄ«meni nav paredzÄ“ts tā vienkārši iegÅ«t. Tas ir paredzÄ“ts tikai konkrÄ“tiem cilvÄ“kiem, ko es izvÄ“los. Pagaidām nav paredzÄ“ts kādu vÄ“l paaugstināt uz 6to lÄ«meni.

60. Atbilde 59

Bet dikti gribas dabÅ«t kādu aerobikas miksu vai tiešÄm ne par kādu naudu nevar sarunāt!!!

61. Atbilde 60

nu var :) tadcaur skype mani atrod. lietotaja vards: djbacons

62. Atbilde 61

Nesen noklausījos tranzita dziesmu mixu un esmu sajūsmā! :) pladies1 tas bija tas, ko es visu laiku centos samekleet :)

63. Atbilde 62

@amazon4ixa: man prieks ka patika :)

64. Atbilde 63

visi mixi vnk ideaali.. patiik. :D

65. Atbilde 64

@solle: paldies :)

66. Atbilde 65

VISI KRIEVU LATVIESU MIKSI IR FORSI

67. Atbilde 66

:) paldies

68. Atbilde 67

PalasÄ«ju komentārus un redzu, ka daudzi jautā par aerobikas mix ielādÄ“šanu. Iznāk tā, ja es pasÅ«tu tev vienu mix (vienalga cik garu), tu man piešÄ·ir SU6, lai es to varÄ“tu ielādÄ“t. Tā es automātiski dabÅ«ju piekļuvi pie visiem aerobikas mix ;) Taču man jautājums ir savādāks - tu mix taisi visiem, kuri tev palÅ«dz, jebšu tikai "savÄ“jiem"?

69. Atbilde 68

@mazaisvecitis: Ar to SU6 ir izmainas. Tagad SU4 ir limenis lai tiktu pie aerobikas miksiem. BET, SU4 nedodu pagaidam, jo nav nokartotas sadas tadas lietas. Personigi aerobikas miksus taisu visiem, kas paludz. Ja esi gatavs maksat par darbu, tad no problemo. Tiklidz atrisinasies visas problemas, ta bus iespejams iegut SU4 tie kam bus velme. Tas gan vel tik atri nebus.

70. Atbilde 69

mjaa, nemaz nezināju ka šada lapa pastāv :) bieži meklÄ“ju vecās labās ziņģes, te nu viņas ir daudz :)

71. Atbilde 70

neko nesaprotu ka seit rikoties ?

72. Atbilde 71

ir labi miksi daudziem dzives gadijumiem. tapec tencinu.:)

73. Atbilde 72

Tieši meklÄ“ju labu latviešu mÅ«ziku. kā radÄ«ts Jāņiem! :)

74. Atbilde 73

Cik laiks paiet lai to visu sataisītu ?

75. Atbilde 74

Nenormāli vaig šito mixu

76. Atbilde 75

Tagad vari dabūt :)

77. Atbilde 76

Sveiks,DJ Bacon:) Teikšu,miksi ir super:) Man vislabāk patÄ«k TranzÄ«ts un FavorÄ«ts. Paldies vÄ“lreiz:)

78. Atbilde 77

mani var paaugstinat uz 4 levelu es vairak neko citu neprasu :D

79. Atbilde 78

@einis25: :) pagaidām tas nav iespÄ“jams. SU4 nav šajā lapas versijā pabeigts.

80. Atbilde 79

sveiki! :) varētu lūdzu mani upgreidot uz 1 lvl? :) paldies! :)

81. Atbilde 80

@brainstormz: ludzu :)

82. Atbilde 81

Zinu ka ar prasÄ«šanu nekad neko nevar sasniegt, bet tiešÄm lÅ«dzu lvl1 lai varÄ“tu jāņu dziesmas dabÅ«t, jāņi ar alu, sieru un gaļu, bet bez dziesmām nav jāņi.

83. Atbilde 82

Paaugstināsi mani uz SuperUser1 lÄ«meni,lÅ«dzu, jo šÄ« ir vienÄ«gā vieta kur var dabÅ«t šÄdus mixus, rit taču jāņi un lÄ«go. ļoti, ļoti vajag lÄ«go un jāņu mixus ...NoklausÄ«jos jau pāris mixus un ļoti patika :) paldies!

84. Atbilde 83

super! tgd tikai lÄ«dz rÄ«tdienai jāiegÅ«st 1 lÄ«meni. :) tad man bÅ«s jautri Jāņi ar dziesmām. izgulieties foršie!! rÄ«t jāgāž pļavas un papardes. ^^

85. Atbilde 84

es klausos dziesmas jaulabu laiku un jau otro reizi, bet nevienu vÄ“ljoprojām nevaru atpazÄ«t. :D tik forši. ^^ cepuri nost dÄ«džejam!!

86. Atbilde 85

Draugi milie, jaunumus galvenaja lapa laikam neviens nelasa. Es tacu rakstiju, ka esmu laukos ar sudigu internetu un nezinu vai varesu kadu apgreidot. Jums loti paveicas ka internets iet, vismaz pagaidam un varesju visus ko redzeju apgreidot. Katra zinja, lustigi jums noligot. Cik biezi varesu tik ienaksu paskatities vai vel kadu nevajag apgreidot.

87. Atbilde 86

Lūdzu paagstiniet lai varu ielādēt kādu jauku dziesmiņu!!! Lūūūūūūūdzu...!

88. Atbilde 87

@adolfija: darīts :)

89. Atbilde 88

Ä»oti labi mixi, bija kadreiz pc, bet nez kur pazuduši :(

90. Atbilde 89

Latviešu Dj, labakaie mixi.

91. Atbilde 90

Man jau ir 101 gc kapec nevaru lejuplādēt?

92. Atbilde 91

Ludzu paaugstiniet lai varu lejuplādēt kadu no tavām labajām dziesmām.

93. Atbilde 92

kur nvel labakus Liigo mixus var atrast, ja ne te..ļoti labi mixi

94. Atbilde 93

Paldies :)

95. Atbilde 94

ligo mixi tik tiesam labi

96. Atbilde 95

Pateicos :)

97. Atbilde 96

Padies par Līgo mixiem! Un vispār web lapa tik saprotama un sakārtota.

98. Atbilde 97

@vita: Paldies :) Centos, lai gan šitā ir ļoti veca lapa. PalÄ“nām top jauna, domājams vairāk saprotama :)

99. Atbilde 98

super

100. Atbilde 99

LÄ«go mixi ir forši!

101. Atbilde 100

nu tagad man viss ir skaidrs, kur šeit var dabÅ«t tos super userus :D ja nebÅ«tu tik dārgi sms pakalpojumi, es noteikti uzkavÄ“tos šajā lapā ilgāk..

102. Atbilde 101

@fyrom: Nav jau obligāti jāmaksā. Parasti katru dienu ieeju un tas tiem, kam nav vÄ“l SU1 tiem par komentÄ“šanu piešÄ·iru. Un tālāk, jau tikai jākomentÄ“, lai savāktu GC.

103. Atbilde 102

kā var nolādÄ“t šos mixus? :)

104. Atbilde 103

@arc1ks: IelādÄ“t var uzklikšÄ·inot uz linka vai labo peles klikšÄ·i uz linka un izvÄ“loties Save Link As.

105. Atbilde 104

super mix

106. Atbilde 105

Gribu super user 4 :), vienkārši bez iemesla vienmÄ“r gribu to labāko

107. Atbilde 106

Sveiki, te jums raksta no Radio Saulkrasti. Gribētos iegūt jūsu miksu, bet kā to var? Galīgi nav laika tajā visā iedziļināties

108. Atbilde 107

Sveiks!Kolegis Fricis7 iepazistinaja ar tavu makslu-SUPPER!!!Piekdien ierakstijam 5 miksus,klausijos vakar visu dienu,nevareju sagaidit kad buhu pie datora,lai registretos tava majaslapa.Miksi SUPPER,paldies!!!Dj Bacon FOREVER!!!

109. Atbilde 108

@arturkargo: Ä»oti patÄ«kami, ka Tev iepatikušies mani miksi. :) @jaanis111: atbildi nosÅ«tÄ«ju uz epastu.