Kā iegūt SuperUser 1 līmeni? (Izmaiņas)
109posts
Original post
SuperUser 1: Pieejami lielākā daļa miksu (izņemot aerobikas) ielādēšanai. Iegūt var pievienojot komentārus. Tad ar laiku, kad redzēšu, ka pievieno normālus komentārus, piešķiršu SuperUser 1 līmeni. Ja vēlies iegūt SuperUser 1 līmeni tūlīt, tad nosūti vienu SMS (skaties profilā, labajā pusē nedaudz zemāk pie konta papildināšanas) un tu tiksi automatiski paaugstināts.
SuperUser 2: Pieejami vairāki vecie miksi (izņemot aerobikas) ielādēšanai. Šo līmeni piešķiru ja aktīvi piedalies komentēšanā (nespamojot un nekopējot vienu tekstu pie visiem miksiem pēc kārtas).Ja vēlies iegūt SuperUser 2 līmeni tūlīt, tad nosūti divas SMS (skaties profilā, labajā pusē nedaudz zemāk pie konta papildināšanas) un tu tiksi automatiski paaugstināts.
SuperUser 3: Pieejami video miksi DVD kvalitātē un netiek rādītas reklāmas. Ja vēlies iegūt SuperUser 3 līmeni tūlīt, tad nosūti piecas SMS (skaties profilā, labajā pusē nedaudz zemāk pie konta papildināšanas) un tu tiksi automatiski paaugstināts.
SuperUser 4: Pieejami aerobikas miksi ielādēšanai. Šo līmeni pagaidām nepieškiru.
SuperUser 5 (un augstāk): Šie līmeņi ir moderatoriem un administratoriem. Tos piešķiru pēc saviem ieskatiem.
P.P.S. Ja tevi personīgi pazīstu, raksti man uz epastu vai skype un uzreiz dabūsi SuperUser 1 (vai pat augstāku) līmeni!!
Reply 1
JÄ tÄ tik turpinÄt
Reply 2
Šitas ar no labajiem.
Reply 3
Ir labs.
Reply 4
Ar bildi vÄ“l labÄk.
Reply 5
labas dziesmas tilai žēl ka nevar ielÄdÄ“t
Reply 6
Paldies Paldies Paldies .
Reply 7
Ar kÄdu kbs/s ir iespÄ“ja ielÄdÄ“t mixus?
Reply 8
Neesmu pats lÄdÄ“jis :)
Reply 9
labs
Reply 10
kÄ ÄtrÄk dabÅ«t to lÄ«meni..loti gribu so miksu.....apsolu likt normaalus komentaarus bet miksu gribeeetos sodien
Reply 11
katrÄ ziÅ†Ä varu teikt tikai vienu, ka manu nu jau vairÄk kÄ 7 gadu administratÄ«vaja pieredzÄ“ interneta lietotÄji uz labo pusi nav mainijušies , visapkÄrt tik daudz flooderi, spameri , fleimeri vai vienkÄrši pokemoni, kas bojÄ visu resursu jÄ“gu un darbÄ«bu.DomÄjams šis ir viens no veidiem kÄ to iespÄ“jami ierobežot, lai gan pie lietotÄju pieplÅ«duma šÄds cilvÄ“ciskais monitorings arÄ« vairs nebÅ«tu derÄ«gs...
Veiksmi! ;)
Reply 12
loti fors miks. sev ari tadu veletos .
Reply 13
kaut man tÄds baigi labais miks bÅ«tu
Reply 14
labs un daudzveidigs remiks
Reply 15
forsi mixsi
Reply 16
Ligo tuvajas, dziedasim kopaa
Reply 17
kÄ var uzzinÄt kÄds man ir lÄ«menis
Reply 18
SavÄ profilÄ, labajÄ pusÄ“ tas ir redzams.
Reply 19
Tas izskatÄs tÄ:
SuperUser līmenis: X
X = tavs līmenis
Reply 20
nu sis ir baigi labais:):)
Reply 21
Spameri tagad ir vienkÄrši neciešami, laba sistÄ“ma lai viņi te neko nedarÄ«tu!
Reply 22
Paldies tagad saprotu kÄ var dabÅ«t ! lÄ«meni! ES neesmu ļuna bet tiešam ļoti nepieciešams Pirmais lÄ«menis lai nolÄdÄ“tu lÄ«go dziesmas! Mana mammÄ«te taisa visiem radiņiem! Un man vajag dziesmiņas, lai iepriecinÄtu viņus es ceru ka atri varÄ“šu tiikt pie 1 lÄ«meņa! TiešÄm liels paldiesiņš!
Reply 23
Diezgan nopietna štelle! :)
Reply 24
Tiesi taa.. :)
Reply 25
JÄ!! LÄ«dz 6 lÄ«menim tikt gandrÄ«z bezcerÄ«gi.
Reply 26
Piedavajums seit ir ideals :) ... un loti ceru ka to pirmo limeniti var dabut jau sodien lai varetu nokacat kadu Ligo dzisminju pirms svetkiem nevis pec :))))
Reply 27
Paldies, SuperUser 1 man ir, bet GC gan gribeetos vairaak un vairaak - vieniigais veids kaa dabuut ir Komenteejot ?
Reply 28
@aldits: Parastajiem lietotÄjiem vairÄk par 2. lÄ«meni nemaz nevajag, jo visi parastie miksi (ar dažiem izņēmumiem) ir pieejami gan 1. gan 2. lÄ«menim.
Reply 29
veeletos dabūt to līmeni!
Reply 30
tads mixins jumtu rauj nost ritig labs
Reply 31
tas kas sito samixseja ir baigais talants
Reply 32
ew, bet rali un godigi. jane jau apnicis visur tikai tas stulbais PayPal. seit vismaz dziesmas janopelna. es uzskatu ka tava ideja ir Ä£eniÄla.
Reply 33
sveiks, piešÄ·ir man to lÄ«meni lai varu nolÄdÄ“t mixus, baigi foršie :)
Reply 34
super lapa, zheel ka tikai tagad uzzinaaju par to, bet noteikti noklausiishos mixus! :)
Reply 35
Hmm, ja es vÄ“los noklausÄ«ties to mixus kur vajag 6. lÄ«meni , ko tad man darÄ«t ja nepazÄ«stu Dj, bet vÄ“los paklausÄ«ties + izplatÄ«t tÄlÄk tavu mÅ«ziki ? diezgan neloÄ£iski...
Reply 36
Es jau saku, ka klausÄ«ties miksus var visi, arÄ« tie kam nav vispar nekÄds SuperUser lÄ«menis. IeladÄ“šana ir vienÄ«gÄ kam ir ierobežojumi pa lÄ«meņiem. Ja gadÄ«jumÄ miksu nevar noklausÄ«ties, tas tÄpÄ“c ka neesmu pievienojis failu klausÄ«šanai. Tad pie sadaļas, kur parasti ir atskaņotÄjs, var spiest uz uzraksta "Gribu noklausÄ«ties" un es to redzÄ“šu un tuvÄkajÄ laikÄ pievienošu filu klausÄ«šanai.
Reply 37
PiereÄ£istrÄ“jos šajÄ mÄjas lapÄ tieši lai dabÅ«tu aerobikas mixus,bet tas laikam ir neiespÄ“jami , ļoti žēl:( !
Reply 38
JÄapbÄ“dina tevi; Aerobikas miksi nav pieejami lÄdÄ“šanai.
Reply 39
TiešÄm jÅ«tos apbÄ“dinÄta! Vai nevari ieteikt kur var dabÅ«t kÄdu labu aerobikas mixu man ļoti vajag, bet neesmu gatava maxÄt?
Reply 40
ši sistema tiešam labi izdomata!
Reply 41
Bezmaksas aerobikas miksus varbut vari atrast kados P2P tīklos. Torrenti, DC, eMule utt. Citur nezinu.
Reply 42
Paldies ;)
Reply 43
kas ir airobikas mixsi?
Reply 44
ipasi veidoti miksi aerobiaks nodarbibam. tiem ir konkrets sitienu skaits un atrums.
Reply 45
Paldies par zinu..
Reply 46
diezgan labi miksi te ir.........
Reply 47
Admins izkausÄs Bargais :OO ;]
Reply 48
super jautrs gabalins
Reply 49
jÄ šo saiti nezinÄju beidzot kaut kas ideÄls
Reply 50
lai dzīvo mix Latvia
Reply 51
Visi miksi vienkaarshi super.. ta turpinaat ;)
Reply 52
Paldies :)
Reply 53
KÄpÄ“c daudzi miksi ir kÄ paÄtrinÄti? tie paÄtrinÄtie man ne Ä«paši. bet pÄrÄ“jie ir OK bieži klausos LV izpildÄ«tÄjus.
Reply 54
Aerobikas miksi ir paatrinati jo tur muzikai jabut konkreta atruma.
Reply 55
Kaa lai komenteeju , ja nevaru veel noklausiities?
Reply 56
NoklausÄ«ties var lielÄko daļu miksu. VarbÅ«t tev pÄrlÅ«ks eatbalsta vai kÄda cita kļūda.
Reply 57
nevaru nekÄdigi pievienot GC caur telefonu tur saka ka tÄdu pakalpojumu nepiedÄvÄ. Un cik tad Ä«sziņas jÄnosÅ«ta lai dabÅ«tu 6to lÄ«meni
Reply 58
Pakalpojums ir strÄdÄjošs. Tiko paskatÄ«jos. Citiem Ä«sziņas ir pieņemtas. PÄrbaudi vai kodu pareizi raksti un visiem jÄbÅ«t lielajiem burtiem. 6to lÄ«meni nav paredzÄ“ts tÄ vienkÄrši iegÅ«t. Tas ir paredzÄ“ts tikai konkrÄ“tiem cilvÄ“kiem, ko es izvÄ“los. PagaidÄm nav paredzÄ“ts kÄdu vÄ“l paaugstinÄt uz 6to lÄ«meni.
Reply 59
Bet dikti gribas dabÅ«t kÄdu aerobikas miksu vai tiešÄm ne par kÄdu naudu nevar sarunÄt!!!
Reply 60
nu var :) tadcaur skype mani atrod. lietotaja vards: djbacons
Reply 61
Nesen noklausÄ«jos tranzita dziesmu mixu un esmu sajÅ«smÄ! :) pladies1 tas bija tas, ko es visu laiku centos samekleet :)
Reply 62
@amazon4ixa: man prieks ka patika :)
Reply 63
visi mixi vnk ideaali.. patiik. :D
Reply 64
@solle: paldies :)
Reply 65
VISI KRIEVU LATVIESU MIKSI IR FORSI
Reply 66
:) paldies
Reply 67
PalasÄ«ju komentÄrus un redzu, ka daudzi jautÄ par aerobikas mix ielÄdÄ“šanu. IznÄk tÄ, ja es pasÅ«tu tev vienu mix (vienalga cik garu), tu man piešÄ·ir SU6, lai es to varÄ“tu ielÄdÄ“t. TÄ es automÄtiski dabÅ«ju piekļuvi pie visiem aerobikas mix ;) TaÄu man jautÄjums ir savÄdÄks - tu mix taisi visiem, kuri tev palÅ«dz, jebšu tikai "savÄ“jiem"?
Reply 68
@mazaisvecitis: Ar to SU6 ir izmainas. Tagad SU4 ir limenis lai tiktu pie aerobikas miksiem. BET, SU4 nedodu pagaidam, jo nav nokartotas sadas tadas lietas. Personigi aerobikas miksus taisu visiem, kas paludz. Ja esi gatavs maksat par darbu, tad no problemo. Tiklidz atrisinasies visas problemas, ta bus iespejams iegut SU4 tie kam bus velme. Tas gan vel tik atri nebus.
Reply 69
mjaa, nemaz nezinÄju ka šada lapa pastÄv :) bieži meklÄ“ju vecÄs labÄs ziņģes, te nu viņas ir daudz :)
Reply 70
neko nesaprotu ka seit rikoties ?
Reply 71
ir labi miksi daudziem dzives gadijumiem. tapec tencinu.:)
Reply 72
Tieši meklÄ“ju labu latviešu mÅ«ziku. kÄ radÄ«ts JÄņiem! :)
Reply 73
Cik laiks paiet lai to visu sataisītu ?
Reply 74
NenormÄli vaig šito mixu
Reply 75
Tagad vari dabūt :)
Reply 76
Sveiks,DJ Bacon:) Teikšu,miksi ir super:) Man vislabÄk patÄ«k TranzÄ«ts un FavorÄ«ts. Paldies vÄ“lreiz:)
Reply 77
mani var paaugstinat uz 4 levelu es vairak neko citu neprasu :D
Reply 78
@einis25: :) pagaidÄm tas nav iespÄ“jams. SU4 nav šajÄ lapas versijÄ pabeigts.
Reply 79
sveiki! :) varētu lūdzu mani upgreidot uz 1 lvl? :) paldies! :)
Reply 80
@brainstormz: ludzu :)
Reply 81
Zinu ka ar prasÄ«šanu nekad neko nevar sasniegt, bet tiešÄm lÅ«dzu lvl1 lai varÄ“tu jÄņu dziesmas dabÅ«t, jÄņi ar alu, sieru un gaļu, bet bez dziesmÄm nav jÄņi.
Reply 82
PaaugstinÄsi mani uz SuperUser1 lÄ«meni,lÅ«dzu, jo šÄ« ir vienÄ«gÄ vieta kur var dabÅ«t šÄdus mixus, rit taÄu jÄņi un lÄ«go. ļoti, ļoti vajag lÄ«go un jÄņu mixus ...NoklausÄ«jos jau pÄris mixus un ļoti patika :) paldies!
Reply 83
super! tgd tikai lÄ«dz rÄ«tdienai jÄiegÅ«st 1 lÄ«meni. :) tad man bÅ«s jautri JÄņi ar dziesmÄm. izgulieties foršie!! rÄ«t jÄgÄž pļavas un papardes. ^^
Reply 84
es klausos dziesmas jaulabu laiku un jau otro reizi, bet nevienu vÄ“ljoprojÄm nevaru atpazÄ«t. :D tik forši. ^^ cepuri nost dÄ«džejam!!
Reply 85
Draugi milie, jaunumus galvenaja lapa laikam neviens nelasa. Es tacu rakstiju, ka esmu laukos ar sudigu internetu un nezinu vai varesu kadu apgreidot. Jums loti paveicas ka internets iet, vismaz pagaidam un varesju visus ko redzeju apgreidot. Katra zinja, lustigi jums noligot. Cik biezi varesu tik ienaksu paskatities vai vel kadu nevajag apgreidot.
Reply 86
LÅ«dzu paagstiniet lai varu ielÄdÄ“t kÄdu jauku dziesmiņu!!! Lūūūūūūūdzu...!
Reply 87
@adolfija: darīts :)
Reply 88
Ä»oti labi mixi, bija kadreiz pc, bet nez kur pazuduši :(
Reply 89
Latviešu Dj, labakaie mixi.
Reply 90
Man jau ir 101 gc kapec nevaru lejuplÄdÄ“t?
Reply 91
Ludzu paaugstiniet lai varu lejuplÄdÄ“t kadu no tavÄm labajÄm dziesmÄm.
Reply 92
kur nvel labakus Liigo mixus var atrast, ja ne te..ļoti labi mixi
Reply 93
Paldies :)
Reply 94
ligo mixi tik tiesam labi
Reply 95
Pateicos :)
Reply 96
Padies par LÄ«go mixiem! Un vispÄr web lapa tik saprotama un sakÄrtota.
Reply 97
@vita: Paldies :) Centos, lai gan šitÄ ir ļoti veca lapa. PalÄ“nÄm top jauna, domÄjams vairÄk saprotama :)
Reply 98
super
Reply 99
LÄ«go mixi ir forši!
Reply 100
nu tagad man viss ir skaidrs, kur šeit var dabÅ«t tos super userus :D ja nebÅ«tu tik dÄrgi sms pakalpojumi, es noteikti uzkavÄ“tos šajÄ lapÄ ilgÄk..
Reply 101
@fyrom: Nav jau obligÄti jÄmaksÄ. Parasti katru dienu ieeju un tas tiem, kam nav vÄ“l SU1 tiem par komentÄ“šanu piešÄ·iru. Un tÄlÄk, jau tikai jÄkomentÄ“, lai savÄktu GC.
Reply 102
kÄ var nolÄdÄ“t šos mixus? :)
Reply 103
@arc1ks: IelÄdÄ“t var uzklikšÄ·inot uz linka vai labo peles klikšÄ·i uz linka un izvÄ“loties Save Link As.
Reply 104
super mix
Reply 105
Gribu super user 4 :), vienkÄrši bez iemesla vienmÄ“r gribu to labÄko
Reply 106
Sveiki, te jums raksta no Radio Saulkrasti. GribÄ“tos iegÅ«t jÅ«su miksu, bet kÄ to var? GalÄ«gi nav laika tajÄ visÄ iedziļinÄties
Reply 107
Sveiks!Kolegis Fricis7 iepazistinaja ar tavu makslu-SUPPER!!!Piekdien ierakstijam 5 miksus,klausijos vakar visu dienu,nevareju sagaidit kad buhu pie datora,lai registretos tava majaslapa.Miksi SUPPER,paldies!!!Dj Bacon FOREVER!!!
Reply 108
@arturkargo: Ä»oti patÄ«kami, ka Tev iepatikušies mani miksi. :) @jaanis111: atbildi nosÅ«tÄ«ju uz epastu.