Komentāri miksam "Kareli Dance 37"
25ieraksti
Sākotnējais ieraksts
Miksa lapa https://mix.djbacon.lv/801
Atbilde 1
a good mix
Atbilde 2
Wauw what a mix, thanks
Atbilde 3
you have cleared the track list? not bad if the mix is just as good as the others :)
Atbilde 4
@Gandalf: Yes, when i moved this mix to proper folders i accidentally deleted tracklist file, so that's why there is no tracklist.
Atbilde 5
(mm)
Atbilde 6
nice video mix
Atbilde 7
super video megamixes,i like your mixes,thanks
Atbilde 8
Intresanti tie latviesi šajÄ bariņÄ
Atbilde 9
waooooooo
Atbilde 10
Nice work. Thank You
Atbilde 11
I Like your mix
Atbilde 12
tu vareetu uztaisiit taadu miksu kur ir tikai latviesu dziesmas tikai ne līgo bet, piemēram bermuda divstūri Music utt.
Atbilde 13
@oskarins16: Nu, ja tu man atsÅ«tÄ«tu dziesmas, tad es varÄ“tu uztaisÄ«t, jo pats latviešus maz klausos, bet labprÄt uztaisÄ«tu šÄdu nonstopu. Dziesmas vari man pa skype (djbacons), uz epastu (***), caur failiem.lv vai arÄ« draugiem.lv :)
Atbilde 14
Great !!! I like this Oldie-Mix. Thanks
Atbilde 15
fabulous!
Atbilde 16
Thanks a lot Good jobs
Atbilde 17
Paldies par šÄ« veida miksiem - ļoti labi noder darbam pie datora. Labi salaists kopÄ kaut kas jaunÄks ar "oldies". BÅ«tu jau ideÄli, ja kaut kas tÄds jauns bÅ«tu katru nedēļu - bet protams, dziesmu cik ir, tik ir. Un daļa populÄro no vecajiem laikiem šeit var salasÄ«t.
Atbilde 18
@John: Katru nedēļu varÄ“tu taisÄ«t, ja bÅ«tu dziesmas. Ja man kÄds piegÄdÄtu dziesmas ko likt šÄda veida nonstopÄ, tad es varÄ“tu uztaisÄ«t katru nedēļu vienu bez problÄ“mÄm.
Atbilde 19
great mix !!
Atbilde 20
just need more money ;-)
Atbilde 21
Excellent videomix & tracklist, thank you.
Atbilde 22
very good
Atbilde 23
hot mix
Atbilde 24
Hot